Artikel 25 van 34

PURASANA Roomspray ORANGE 100 ml.

€ 17,50 (inclusief btw)

Het Purasana-Frishi gamma is uniek in zijn soort. De luchtverfrissers worden gemaakt met 100% pure en natuurlijke etherische oliën. Het verwijdert de slechte geuren in plaats van deze te maskeren en bevat minimum 50% aan etherische olie. Daarnaast bevat het geen drijfgas en geen andere synthetische ingrediënten. Het veroorzaakt geen irritatie en verdrijft snel en efficiënt slechte geuren op een gezonde manier.

Waarom zou je nu Frishi gaan gebruiken?
Wel, het werkt na 10 seconden en blijft ongeveer 50minuten hangen in de ruimte (afhankelijk van de grootte van de ruimte). 1 flacon bevat 100 ml, waarmee je gemakkelijk tot 900 sprays haalt. Frishi is beschikbaar in 5 verschillende geuren, eucalyptus, citrus, lavendel, sinaasappel & munt. Naast het feit dat Frishi de meest natuurlijke en pure luchtverfrisser op de markt is, is het tegelijk een zeer voordelig product. Voor €17.50 krijg je 900 sprays. Handig, toch? Extra tip: de Frishi spray verspreidt zich zodanig krachtig en snel dat 1 à 2 x spuiten al volstaat voor een goed resultaat.

Elke spray kost je dus 2 cent. 2 cent voor gezonde en verfrissende lucht. Goedkoop, toch?

Stop met chemische luchtverfrissers en haal nu uw 100% pure en natuurlijke luchtverfrissers in huis met het Purasana-Frishi gamma.

Over

Voor een frisse geur en om ongewenste geurtjes op natuurlijke wijze te verwijderen. Synergie van 100% natuurlijke en zuivere essentiële oliën. Met 100% natuurlijke essentiële olie van Lavendel, zonder synthetisch parfum en zonder drijfgas.

Kwaliteit

Kies voor een natuurlijke luchtverfrisser met 100% natuurlijke en zuivere essentiële oliën.

Samenstelling

Ingrediënten

Ingrediënten
Isopropanol, D-Limoneen (sinaasappelterpeen), Pinus Pinaster

© 2017 - 2024 Marlou's Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel