Een ervaring delen met ons? Dat wordt enorm gewaardeerd! Stuur het naar info@marlousgarden.nl

"Lieve Marlou,

Ik zei net tegen mijn man toen ik in de spiegel keek "Ik kan Marlou wel zoenen!!".

Wat vooraf ging hieraan...

Daar ging ik vanavond onder de douche...Voor het eerst mijn haar wassen met de Blije geit hair&body bar... Even kijken wat werkt! Zeep aan mijn handen en dan in mijn haar of de zeep gewoon gelijk op mijn haar...Dat laatste werkt perfect! En het sopt heerlijk zeg! Lekker even in mijn haar laten zitten en na een tijdje uitspoelen. Mijn haar daarna voor het grootste deel laten opdrogen en het laatste beetje kort even lauw föhnen. Daar ontkom ik niet altijd aan met mijn mega dikke haar.

En wat een geweldig resultaat! Geen 'ontploft hoofd' wat ik zag in de spiegel met droog en weerbarstig haar (ik heb al heel wat bio shampoos geprobeerd zonder goed resultaat, ook een tijdje Odylique bij jou besteld)...Maar prachtig glad, glanzend, goed vallend haar!!

En dat zelfs na 1 wasbeurt! Ik wist gewoon niet wat ik zag!

Je mag best weten dat ik echt enigszins moedeloos werd van mijn haar. Wat ik ook probeerde aan goede bio/natuurlijke shampoos, van olie en aloe vera erin tot helemaal niet föhnen, het bleef droog en pluizig.

Dit ter bemoediging! Ik weet uit jouw verhalen die ik lees hoeveel tijd en liefde je in Marlou's Garden steekt. Ik ben zo dankbaar voor alle geweldige producten die je maakt en verkoopt. Het is zo'n traktatie en zegen voor onze lichamen in ons gezin.

De body butter, de verzachtende balsem, de baby olie, de eo's en daaraan toegevoegd dus nu ook de Blije geit hair&body bar! Het zijn zulke heerlijke producten. Ik verwijs velen naar je site die de weg van bio producten ook willen inslaan of aan het onderzoeken zijn (of die ik enthousiast probeer te krijgen haha). Binnenkort gaat een potje verzachtende balsem naar een man die zichzelf elke dag open krabt van de jeuk door eczeem...Ik weet uit ervaring dat het hem gaat helpen

Dankjewel dat je jouw kennis van Papa's geweldige schepping omzet in deze fantastische producten en dit op deze manier 'uitdeelt' en anderen hiermee zegent! Ik weet zeker dat Hij geniet van jou als je lekker bezig bent met het maken en ontwikkelen van alle producten.
Blessings!

© 2017 - 2024 Marlou's Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel