Vorige Artikel 7 van 7 Volgende

Organic Excellence - Feminine Balance Therapy, Bio-Identieke USP Progesterone Creme, (100 gr)

€ 49,95 (inclusief btw)

In plaats van de moeilijk bestelbare, niet biologische progesteroncreme van Dr.Lee kan ik nu een goede biologische variant aanbieden en wel de Organic Excellence, Feminine Balance Therapy, Bio-Identieke USP Progesteron Creme, (100 g)

Geformuleerd voor optimale resultaten bij PMS, Perimenopauze, Menopauze en daarna.

USP Progesteron en speciaal hiervoor uitgekozen, biologische kruiden en plantaardige substanties kunnen bijdragen tot het herstellen van de hormonale balans, gezondheid en harmonie.

Breng 1/8 theelepel (10 mg) tot een 1/4 theelepel (20 mg) aan op de dunne huid van het lichaam, binnenkant armen of benen. Sommige artsen raden puur de binnenkant van de benen plus vaginale slijmvliezen aan voor betere opneembaarheid omdat de creme dan dichtbij het gebied zit waar het zijn werk moet doen. Ieder pomp[je creme bevat ongevaar 20 mg bio-identieke Progesteron.

Gebruik s'ochtends en s'avonds. Was de handen na gebruik en vermijd direct zonlicht op betreffend gebied totdat de creme goed is opgenomen.

Voor menstruerende vrouwen: Begin op dag 12 van je cyclus, (dag 1 is de eerste dag van je menstruatie) ga door tot dag 25 en stop tot wederom dag 12.

Voor niet menstruerende vrouwen: Gebruik 25 achtereen volgende dagenper maand, stop 5 dagen en start een volgende maand opnieuw.

Ingredienten:

Water, aloe barbadensis (aloe vera)  gel*, persea gratissima (avocado) oil*, vegetable glycerin, viburnum opulus (cramp bark) extract*, USP progesterone (derived from wild yam), cymbopogon schoenanthus (lemongrass) oil, rosemarinus officinalis (rosemary) extract, silymarin marianum (milk thistle) extract*, stearic acid (vegetable oil)*, chamomile extract, daucus carota sativa (carrot) oil*, vitamin E (tocopherol), vitus vinifera (grape) seed extract*, vitamin A palmitate.
 

Oestrogeendominantie

Bij deze hormonale disbalans is het oestrogeengehalte te hoog ten opzicht van het progesterongehalte. Met andere woorden; het tekort aan progesteron is groter dan het (eventuele) tekort aan oestrogeen. Symptomen waaraan je oestrogeendominantie kan herkennen zijn: stemmingswisselingen, depressie, PMS-klachten, een kort lontje, pijnlijke borsten, onregelmatige menstruatie, gewichtstoename door vocht vasthouden en vetopslag, hoofdpijn/migraine, Candida- en acneklachten, vermoeidheid en vleesbomen in de baarmoeder.

Natuurlijke progesteron creme

Aanpassing van levensstijl en voedingspatroon én het gebruik van natuurlijke progesteroncreme kan bijdragen tot de oplossing. Het natuurlijke progesteron in de creme is bio-identiek, veilig, effectief en heeft geen bijwerkingen. Via de huid komt dit in de bloedbaan zonder dat het door de lever kan worden afgebroken (daarom is het niet in de vorm van een voedingssupplement).

 

© 2017 - 2023 Marlou's Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel