Vorige Artikel 3 van 26 Volgende

Cinnamon Leaf essentiële olie - Fragrance of Life - Cinnamomum zeylanicum - 10 ml.

€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Pure essentiële olie van hoge, therapeutische kwaliteit. Speciaal geselecteerd door Marlou op puurheid, gebotteld in Collendoorn.

Deze informatie is puur voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat de informatie gebruikt wordt voor eigen websites, blogs, workshops, voor eigen bedrijven alsook MLM bedrijven zoals Doterra, Young Living en anderen.

Cinnamomum zeylanicum

Biologische Kaneelolie, deze olie komt uit Sri Lanka en is verkregen door stoomdestillatie van de twijgen.

Essentiele olie altijd verdunnen voor gebruik op de huid en bij Kaneelolie zeer voorzichtig zijn en altijd kijken of er geen huidreactie ontstaat, verdun kaneelolie sterk.

Niet gebruiken bij zwangerschap en niet gebruiken bij jonge kinderen.

Kaneelolie is sterk antibacterieel en antiviraal, uitstekend te gebruiken bij griep en verkoudheidsklachten, ze versterkt het immuunsysteem, werkt ontspannend op de spieren, versterkt de doorbloeding en werkt krampstillend.

Kaneelolie helpt bij infecties, maag en darmkrampen en gebrek aan eetlust.

Wanneer mensen kouwelijk zijn en snel koude handen of voeten hebben kan een tot 2 druppels kaneelolie aan een draagolie van olijf, abrikozenpit, amandel of kokos warmte geven, fijn in combinatie met gemberolie en/of citroengrasolie.

Psychisch werkt kaneelolie versterkend, vooral tijdens herstel bij ziekte en depressieve gevoelens en de donkere dagen van de herfst en winter.

 

 

© 2017 - 2020 Marlou's Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel