Vorige Artikel 3 van 9 Volgende

VITALS Elementair Selenium 60 ml.

€ 16,50 (inclusief btw)
  • werkzaam als antioxidant
  • voor een gezond immuunsysteem
  • essentieel voor de schildklierfunctie
  • ondersteunt hart en bloedvaten

Elementair Selenium

Selenium is een belangrijke antioxidant en bindt en verwijdert zware metalen. Dit spoorelement is essentieel voor de jodiumstofwisseling en de synthese van schildklierhormoon. Daarnaast is selenium goed voor de groei en het goed functioneren van de hersenen en het immuunsysteem. Selenium beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, houdt de spieren gezond, verhoogt de weerstand van het organisme en ondersteunt hart en bloedvaten. Een lage seleniuminname komt in Nederland veel voor, onder meer bij vegetariërs.

Liquid Minerals is een unieke serie van zes vloeibare voedingssupplementen met mineralen en spoorelementen: Multi-Trace, Borium, Chroom, Magnesium, Selenium en Zink & Koper. Alle mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals zijn volledig opgelost in water (als elektrolyten, ionen) en worden door hun elektrische geladenheid heel gemakkelijk en snel opgenomen. De mineralen en spoorelementen zijn in de vorm van ionen als het ware ‘voorverteerd’ en direct beschikbaar voor biologische processen.

Hierdoor zijn ze erg gemakkelijk te verteren en op te nemen wat van belang kan zijn in herstelperiodes. De Liquid Minerals druppels zijn prettiger in het gebruik dan tabletten of capsules. Bovendien kan de dosis met de nauwkeurige Opti-Dose druppelaar gemakkelijk aan de individuele behoefte worden aangepast. Liquid Minerals zijn natuurzuiver en bevatten geen dierlijke bestanddelen.

De mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals worden aangeboden in een synergetische formule (Concentrated Mineral Drops) met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah. Dit geconcentreerde, zuivere (zee)water, waaruit vrijwel alle natrium verwijderd is, is een uitzonderlijk rijke bron van zeldzame spoorelementen die de gezondheid ondersteunen. Liquid Minerals kunnen naar keuze worden toegevoegd aan water, vruchtensap of voedsel.

Samenstelling per dagdosering (1 ml):

55 mg chloride (uit concentrated mineral drops)

20 mg magnesium (uit concentrated mineral drops)

4 mg sulfaat (uit concentrated mineral drops)

100 mcg selenium (natriumselenaat)

80 mcg borium (uit concentrated mineral drops)

0,2 ml concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium)

Hulpstoffen: Gezuiverd water, citroenzuur, kaliumbenzoaat (minder dan 0,1%).

Vrij van: Gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik:

Neem met de Opti-Dose druppelaar 1 ml per dag. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

© 2017 - 2021 Marlou's Garden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel